Што одговараат мајките на останатите важни прашања:

Кога започнавте со користење на чај за вашето најмило?

Од четвртиот ден Хамза со задоволство почна да пие чај Becutan од анасон, a веќе има 4 месеци. Во 9 сабајле секогаш го пие и нема грчеви ниту стомак го боли:)

Флутра, родител на Хамза

Од првата недела пиеше Ива исто така и Бодан и уште го пијат

Габи, родител на Ива и Бодан