Што одговараат мајките на најважните прашања за заштита на кожата:

Колку пати во текот на денот е доволно да се користи детски крем?

Ние со Давид го користиме наутро и навечер , а во зимските периоди и во текот на денот еднаш или два пати во зависност ако има потреба!

Весна, родител на Давид

Јас и мојата кукличка Елена редовно насабајле го миеме лиценцето и го мачакаме со детскиот крем Becutan,истото и навечер пред спиење .Исто така после секое бањање со шампончето Becutan 2во1 алое вера се мачкаме со хидратантното млеко Becutan…Така да по цел ден мирисаме на Becutan (отсекогаш најдобрата козметика за малите ангелчиња)….поздрав

Даниела, родител на Елена