Becutan детски хидратантен крем

Следејќи ги секојдневните потреби на најмалите, Becutan ја прошири својата палета со уште еден производ – детски хидратантен крем кој ја зајакнува заштитната функција на кожата и ја одржува нејзината влажност. Новиот Becutan детски хидратантен крем има особено блага формулација, приспособена кон потребите на чувствителната бебешка кожа и збогатена со одбран комплекс од активни материи, како витамини А, Ц и Е, природни масла од маслинка, семки од грозје, соја, бадем и од сончоглед, а неговата лесна текстура овозможува брза апсорпција во кожата.

Мека и нежна бебешка кожа во текот на целиот ден, блага формулација збогатена со богат комплекс на активни состојки и препознатливиот мирис на детсво – е совршената комбинација на Becutan детскиoт хидратантен крем.

Производот не соджи парабени, алкохол и боја.